Afstandsstukken

AfstandsstukkenBufab Flos is leverancier van kleine technische componenten. Afstandsstukken worden door ons veelvuldig geleverd. Dit bevestigingsmateriaal vindt u namelijk terug in tal van uiteenlopende toepassingen.

Afstand realiseren tussen twee elementen

Afstandsstukken worden ook wel afstandsbussen of spacers genoemd. U gebruikt dit component om ruimte (afstand) in te bouwen tussen twee elementen. Afstandsstukken zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Zo kennen we spacers met mannelijke zijden, vrouwelijke zijden of een combinatie van beide. Ook worden afstandsstukken geleverd zonder schroefdraad, met schroefdraad aan de binnenzijde of juist schroefdraad aan de buitenzijde. Op deze manier is er altijd wel een spacer dat voor uw toepassing kan worden ingezet.

De toegevoegde waarde van Bufab Flos

Bufab Flos levert afstandsstukken in grote getalen. Bent u op zoek naar technische componenten? Dan worden wij graag al vanaf de tekentafel bij uw project betrokken. Onze technisch specialisten bekijken graag samen met u op welke wijze de integrale kostprijs kan worden gereduceerd, bijvoorbeeld met de inzet van een afstandsstuk.

Tip: meer weten over de unieke werkwijze van Bufab Flos? Bekijk de pijlers van onze dienstverlening: techniek, kwaliteit, assemblage en logistiek.

Afstandsstukken? Neem contact op met Bufab Flos

Bent u op zoek naar afstandsstukken voor de realisatie van uw product? Bent u benieuwd of het mogelijk is op uw huidige onderdelen kosten te besparen zonder dat de kwaliteit van uw product hieronder lijdt? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met u mee over een goede productoplossing.