Bladveren in uit staal of roestvast bandstaal

BladverenBladveren worden in vele vormen en groottes toegepast. Toepassing vindt plaats daar waar een constante of dynamische veerspanning wordt gevraagd. Bladveren worden gebruikt in vele producten die we dagelijks gebruiken. Denk hierbij aan auto’s, elektronische apparatuur, machines en gereedschappen. Bufab Flos heeft inmiddels 25 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van bladveren.

Vormgeving van bladveer bepaalt eigenschappen

De vormgeving van de bladveer bepaalt de uiteindelijke eigenschappen ervan. Daarmee is het ontwerpen en ontwikkelen van een bladveer werk voor een specialist zoals Bufab Flos. Wanneer een klein aantal bladveren moet worden geproduceerd, kunnen ze vaak vervaardigd worden met behulp van hulpgereedschappen. Voor de productie van een grotere oplage bladveren is doorgaans specialistisch snij- en buiggereedschap nodig dat specifiek door het product moet worden gemaakt.

Verende eigenschappen in uitgangsmateriaal

Een bladveer kan uit veel verschillende materialen worden gemaakt. De verende eigenschappen kunnen in het uitgangsmateriaal zitten. Bladveren worden gebruikt in vele producten die we dagelijks gebruiken. Denk hierbij aan auto’s, elektronische apparatuur, machines en gereedschappen. Met het ontwerpen en ontwikkelen van bladveren hebben wij inmiddels jaren ervaring.

Bufab Flos ontwikkelt bladveren op maat

Bufab Flos is leverancier van technische veren en draadbuigdelen voor tal van producttoepassingen. Wij leveren aan tal van verschillende branches, zoals de machinebouw, luchtvaartindustrie en fijnmechanica. Wij hebben diverse soorten bladveren in ons assortiment, maar kunnen naar wens ook bladveren op maat produceren. Onze technische specialisten en CAD-tekenaars ontwikkelen graag productoplossingen die optimaal op uw product zijn toegesneden.

Contact

Bent u op zoek naar (maatwerk) bladveren voor één van uw producttoepassingen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te verkennen. Heeft u een vraag of wilt u meer weten over onze werkwijze? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om vragen te beantwoorden.