Blindklinkmoeren

blindklinkmoerenBufab Flos is leverancier van componenten en samengestelde producten. Blindklinkmoeren zijn door ons leverbaar in tal van uitvoeringen en in diverse materialen. Onze vakkundige adviseurs bekijken graag samen met u welk bevestigingselement het best aansluit bij uw product oplossing.

Industrieën

Blindklink bevestigingen worden toegepast in constructie waar vroeger een las of bout-moer verbinding werd gebruikt. Een blindklinkmoer is dé ideale oplossing wanneer u een stevig bevestigingspunt wilt creëren op dun plaatwerk. De blindklinkmoer wordt veelvuldig gebruikt in de automotive industrie, machine industrie maar ook bijvoorbeeld in de bouw voor het bevestigen van aluminium constructies.

Grote variatie in blindklinkmoeren

Blindklinkmoeren zijn verkrijgbaar in staal, aluminium en roestvaststaal met en zonder kartel of zeskant tegen meedraaien van de moer in de constructie. Blindklinkmoeren zijn snel en eenvoudig aan te brengen waarmee draadtappen overbodig wordt. Zoals in het woord is versleuteld zijn blindklinkmoeren van één zijde aan te brengen in een blind gat. De oppervlaktes worden door een blindklinkmoer niet beschadigd. Blindklinkmoeren dienen met een speciale blindklinktang te worden gemonteerd. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Toegevoegde waarde van Bufab Flos

Bufab Flos levert graag de blindklinkmoeren die voor u geschikt zijn. Onze toegevoegde waarde schuilt echter in onze veelomvattende dienstverlening, die gestoeld is op vier pijlers: techniek, kwaliteit, assemblage en logistiek. We ontzorgen u graag vanaf de tekentafel tot en met de levering van uw component of halffabrikaat. Onze specialisten denken graag met u mee om kwalitatieve productoplossingen te creëren en tegelijkertijd de integrale kostprijs te verlagen. Voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen wij u graag naar de pagina werkwijze.

Contact

Samen met u komen we graag tot een product oplossing die kwalitatief én kostenefficiënt is. Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.