Componenten

Componenten levert FLOS in alle soorten en maten. FLOS geeft u keuzevrijheid uit een breed productaanbod en de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte onderdelen en bevestigingsmaterialen.

Het beste advies door jarenlange ervaring

Met actuele kennis van de markt en verschillende productiemogelijkheden, kan FLOS u op vele manieren helpen om tot een passende oplossing te komen. FLOS geeft u een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Doordat wij gebruik maken van een brede supply chain, bekijken wij uw klantvraagstuk niet alleen vanuit een bepaalde productietechniek, maar kijken wij naar de beste oplossing. De juiste prijs/kwaliteit verhouding staat daarbij altijd centraal.

Levering van maatwerkcomponenten

Heeft u een onderdeel nodig dat nog niet bestaat? Op technisch gebied zijn er nauwelijks grenzen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Indien nodig zorgen wij zelf voor de mallen en hulpmiddelen en richten het proces zo in dat aan alle kwaliteitseisen kan worden voldaan. Ons kwaliteitssysteem staat er borg voor dat deze maatwerkcomponenten aan alle kwaliteitseisen voldoen. Wij leveren de door u gewenste componenten daarnaast in elke gewenste hoeveelheid en verpakking.

Bij FLOS krijgt u wat voor ú het beste is

FLOS kunt u vertrouwen op veelzijdige, technische kennis en ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van producten. Onze tekenaars tekenen uw ontwerpen graag voor u uit in CAD en ook het aansturen en begeleiden van de algehele productie van (technische)componenten kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Zowel voor standaard componenten als producten bewerkt naar specifieke klantspecificaties. FLOS helpt u graag met de juiste onderdelen. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over de onderdelen: