Assen en buizen

Of u nu op zoek bent naar assen of buizen voor uw product, Bufab Flos heeft altijd een passende oplossing voor u.

Breed assortiment aan assen en buizen

Wij voeren een breed assortiment aan assen en buizen, wij kunnen deze componenten bewerkt of onbewerkt leveren voor alle mogelijke toepassingen. Wij hebben ervaring met diverse bewerkingsmethodes. Afhankelijk van de seriegrootte, specifieke klantenwensen en technische mogelijkheden organiseren wij het optimale product voor u. Eventueel voorzien van de juiste oppervlaktebehandeling. Met onze jarenlange ervaring in het leveren van componenten en fasteners heeft Bufab Flos altijd het juiste onderdeel voor u.

Levering van maatwerkcomponenten

Heeft u een onderdeel nodig dat nog niet bestaat? Op technisch gebied zijn er nauwelijks grenzen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij op de beste plaatsen inkopen en zo zorgdragen voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Indien nodig zorgen wij zelf voor mallen en hulpmiddelen en richten het proces zo in dat aan alle kwaliteitseisen kan worden voldaan. Ons kwaliteitssysteem staat er garant voor dat ook deze maatwerkcomponenten aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Bij Bufab Flos krijgt u wat voor ú het beste is

Adviezen en productaanbevelingen worden helaas nogal eens gekleurd door het eigenbelang van de leverancier. Niet bij Bufab Flos. Want wij zijn niet gebonden aan een merk, producent of productietechniek. Naast onafhankelijkheid biedt Bufab Flos u echte keuzevrijheid uit een breed productaanbod én de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte assen en buizen.

Samen maken we een ijzersterk eindproduct

Bufab Flos geeft u een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Wij bieden u diepgaande technische kennis, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Zoekt u assen of buizen van A-merken, van staal of roestvast staal, standaard of bewerkt volgens klantenspecificaties, wij helpen u graag aan de juiste onderdelen om een ijzersterk eindproduct te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Geverifieerd door MonsterInsights