Bevestigingsmaterialen

Bufab Flos is dé leverancier van bevestigingsmaterialen met een ongekend breed aanbod aan producten, dat helemaal is afgestemd op de actuele eisen en wensen van onze opdrachtgevers.

Compleet aanbod aan bevestigingsmiddelen

Bufab Flos biedt u een ruime keuze aan bevestigingsmaterialen in de volgende productcategorieën:

  • Schroeven: metaalschroeven, draadsnijdende en draadvormende schroeven, spaan- en gipsplaatschroeven, houtschroeven, schroeven voor in kunststof en vleugelschroeven.
  • Moeren
  • Ringen
  • (Zelfborende) plaatschroeven
  • Houtschroeven
  • Pennen, spanstiften en haarspeldveren
  • Schroefogen en -haken
  • Bundelbandjes
  • Buiten zeskantbouten
  • Binnen zeskantbouten

Levering van maatwerk bevestigingsmaterialen

Naast standaard bevestigingsmaterialen bieden wij tevens maatwerk bevestigingsmaterialen die wij geheel volgens uw specificaties kunnen laten vervaardigen. Zo zijn alle 120.000 stoeltjes in het grootste stadion van het Midden-Oosten bevestigd met kwalitatief hoogstaande bevestigingsmiddelen samengesteld en geleverd door Bufab Flos. Ook heeft Bufab Flos voor de bouw van het grootste reuzenrad ter wereld in Beijing alle essentiële fasteners voor de aandrijving geleverd.

Bij Bufab Flos krijgt u wat voor ú het beste is

Bufab Flos geeft u keuzevrijheid uit een breed productaanbod en de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte bevestigingsmiddelen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij op de beste plaatsen inkopen en zo zorgdragen voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Dankzij onze flexibele logistieke oplossingen kunnen wij uw producten op verschillende manieren aanleveren. Losse bestellingen heeft u de volgende dag al in huis als u uw order plaatst vóór 12.00 uur. Bufab Flos biedt daarnaast ook efficiënte oplossingen op het gebied van voorraadbeheer en logistiek.

Samen maken we een ijzersterk eindproduct

Bufab Flos geeft u een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Wij bieden u diepgaande technische kennis, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Zoekt u bevestigingsmaterialen van A-merken, van staal of roestvast staal, standaard of bewerkt volgens klantenspecificaties, wij helpen u graag aan de juiste onderdelen om een ijzersterk eindproduct te realiseren. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u, neem contact met ons op.