Draai- en freesdelen

Voor draai- en freesdelen bent u bij Bufab Flos aan het juiste adres. Wij leveren klant specifieke componenten en fasteners in alle soorten en maten, waaronder draaidelen en freesdelen.

Ons assortiment aan draai- en freesdelen

Bufab Flos geeft u echte keuzevrijheid uit een breed productaanbod en de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte draaidelen en freesdelen. U heeft een onderdeel nodig dat nog niet bestaat? Op technisch gebied zijn er nauwelijks grenzen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij dit voor u organiseren gebruikmakend van een wereldwijd netwerk van producenten en zo zorgdragen voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Samen maken we een ijzersterk eindproduct

Adviezen en productaanbevelingen worden helaas nogal eens gekleurd door het eigenbelang van de leverancier. Niet bij Bufab Flos, want wij zijn niet gebonden aan een merk, producent of productietechniek. Bufab Flos geeft u een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Wij bieden u diepgaande technische kennis, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en helpen u graag aan de juiste draai- en freesdelen om een ijzersterk eindproduct te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.