Gietdelen

Voor gietdelen bent u bij FLOS aan het juiste adres. FLOS levert klant specifieke componenten en fasteners in alle soorten en maten, waaronder gietdelen.

Ons assortiment aan gietdelen

FLOS geeft u echte keuzevrijheid uit een breed productaanbod en de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte gietdelen. Bekende gietprocessen zijn:

  • Zandgieten
  • Coquillegieten
  • Lage- en hogedruk spuitgieten
  • Verloren was- en schuimgieten
  • Investment casting
  • Shell moulding

Heeft u een onderdeel nodig dat nog niet bestaat? Op technisch gebied zijn er nauwelijks grenzen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij dit voor u organiseren gebruikmakend van een wereldwijd netwerk van producenten en zo zorgdragen voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. FLOS geeft u een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Naast gietdelen bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan persdelen en smeeddelen, kunststof delen en stans-, buig- en laserdelen.

Bij FLOS krijgt u wat voor ú het beste is

Adviezen en productaanbevelingen worden helaas nogal eens gekleurd door het eigenbelang van de leverancier. Niet bij FLOS. Want wij zijn niet gebonden aan een merk, producent of productietechniek. Naast onafhankelijkheid biedt FLOS u echte keuzevrijheid uit een breed productaanbod én de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte gietdelen. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat FLOS voor u kan betekenen.