Gietdelen

Voor gietdelen bent u bij Bufab Flos aan het juiste adres. Bufab Flos levert klant specifieke componenten en fasteners in alle soorten en maten, waaronder gietdelen.

Ons assortiment aan gietdelen

Bufab Flos geeft u echte keuzevrijheid uit een breed productaanbod en de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte gietdelen. Bekende gietprocessen zijn:

  • Zandgieten
  • Coquillegieten
  • Lage- en hogedruk spuitgieten
  • Verloren was- en schuimgieten
  • Investment casting
  • Shell moulding

Heeft u een onderdeel nodig dat nog niet bestaat? Op technisch gebied zijn er nauwelijks grenzen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij dit voor u organiseren gebruikmakend van een wereldwijd netwerk van producenten en zo zorgdragen voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Bufab Flos geeft u een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Naast gietdelen bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan persdelen en smeeddelen, kunststof delen en stans-, buig- en laserdelen.

Bij Bufab Flos krijgt u wat voor ú het beste is

Adviezen en productaanbevelingen worden helaas nogal eens gekleurd door het eigenbelang van de leverancier. Niet bij Bufab Flos. Want wij zijn niet gebonden aan een merk, producent of productietechniek. Naast onafhankelijkheid biedt Bufab Flos u echte keuzevrijheid uit een breed productaanbod én de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte gietdelen. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat Bufab Flos voor u kan betekenen.

Samen maken we een ijzersterk eindproduct

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier van gietdelen wilt u niet alleen antwoord op uw vragen, maar wilt u ook antwoorden op de vragen waar u zelf niet aandacht. Daarom geven wij bij Bufab Flos een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Dit om ervoor te zorgen dat u eindigt met het product dat daadwerkelijk het meest geschikt is. Wij hebben diepgaande technische kennis vanwege onze jarenlange ervaring. Zoekt u gietdelen van A-merken, standaard of bewerkt volgens klantspecificaties, wij helpen u graag aan de juiste veren om een ijzersterk eindproduct te realiseren. Wij geloven in wereldwijd teamwork waarbij we onze kernwaarden inzetten om voor onze klanten de beste oplossingen neer te zetten.

Neem contact op met uw leverancier van gietdelen

Wij komen graag met u in contact om meer te weten te komen over uw bedrijf en uw behoeften. Wij zullen u natuurlijk ook informeren over wat Bufab Flos kan betekenen voor uw bedrijf. Bufab Flos streeft ernaar om uw voorkeurspartner te worden door totaaloplossingen te leveren op basis van onze uitgebreide technische kennis en ervaring. Denk bijvoorbeeld aan gietdelen en andere componenten zoals bevestigingsmaterialen. Onze oplossingen zijn ontworpen om maximale toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten, door te ontzorgen, efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten of als u er zeker van bent dat wij de juiste leverancier zijn voor uw gietdelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om het gesprek met u aan te gaan.

Geverifieerd door MonsterInsights