Kunststof delen

Voor kunststof delen bent u bij Bufab Flos aan het juiste adres. Wij leveren klant specifieke componenten en fasteners in alle soorten en maten, waaronder kunststof onderdelen.

Ons assortiment aan kunststof delen

Bufab Flos geeft u echte keuzevrijheid uit een breed standaard productaanbod en de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte kunststof onderdelen. U heeft een onderdeel nodig dat nog niet bestaat? Op technisch gebied zijn er nauwelijks grenzen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij op de beste plaatsen inkopen en zo zorgdragen voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Wij leveren de door u gewenste kunststof delen daarnaast in elke gewenste hoeveelheid en verpakking.

Kunststof spuitgietproducten

Spuitgieten is de belangrijkste verwerkingstechniek van kunststof. Bij het spuitgieten van kunststof wordt kunststof poeder gesmolten en vervolgens onder hoge druk ingespoten in een mal, ook wel matrijs genoemd, welke de vorm heeft van het gewenste product. De kunststof stolt tijdens het afkoelingsproces waardoor het product zijn vorm krijgt. Indien het product het toelaat, is het spuitgieten van grote series kunststof delen vaak voordeliger dan draai- of freesbewerkingen van grote series. Bufab Flos denkt dan ook graag met u mee om de meest efficiënte kunststofbewerkingstechniek voor uw product te bepalen.

Bij Bufab Flos krijgt u wat voor ú het beste is

Adviezen en productaanbevelingen worden helaas nogal eens gekleurd door het eigenbelang van de leverancier. Niet bij Bufab Flos. Want wij zijn niet gebonden aan een merk, producent of productietechniek. Bufab Flos geeft u een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Wij bieden u diepgaande technische kennis, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Of u nu op zoek bent naar kunststof delen van A-merken, standaard of op maat gemaakt volgens uw specifieke wensen en kwaliteitseisen, Bufab Flos helpt u graag aan de juiste onderdelen. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.