Kunststof delen

Voor kunststof delen bent u bij Bufab Flos aan het juiste adres. Wij leveren klant specifieke componenten en fasteners in alle soorten en maten, waaronder kunststof onderdelen.

Ons assortiment aan kunststof delen

Bufab Flos geeft u echte keuzevrijheid uit een breed standaard productaanbod en de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte kunststof onderdelen. U heeft een onderdeel nodig dat nog niet bestaat? Op technisch gebied zijn er nauwelijks grenzen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij op de beste plaatsen inkopen en zo zorgdragen voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Wij leveren de door u gewenste kunststof delen daarnaast in elke gewenste hoeveelheid en verpakking.

Kunststof spuitgietproducten

Spuitgieten is de belangrijkste verwerkingstechniek van kunststof. Bij het spuitgieten van kunststof wordt kunststof poeder gesmolten en vervolgens onder hoge druk ingespoten in een mal, ook wel matrijs genoemd, welke de vorm heeft van het gewenste product. De kunststof stolt tijdens het afkoelingsproces waardoor het product zijn vorm krijgt. Indien het product het toelaat, is het spuitgieten van grote series kunststof delen vaak voordeliger dan draai- of freesbewerkingen van grote series. Bufab Flos denkt dan ook graag met u mee om de meest efficiënte kunststofbewerkingstechniek voor uw product te bepalen.

Bij Bufab Flos krijgt u wat voor ú het beste is

Adviezen en productaanbevelingen worden helaas nogal eens gekleurd door het eigenbelang van de leverancier. Niet bij Bufab Flos. Want wij zijn niet gebonden aan een merk, producent of productietechniek. Bufab Flos geeft u een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Wij bieden u diepgaande technische kennis, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Of u nu op zoek bent naar kunststof delen van A-merken, standaard of op maat gemaakt volgens uw specifieke wensen en kwaliteitseisen, Bufab Flos helpt u graag aan de juiste onderdelen. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Samen maken we een ijzersterk eindproduct

Wanneer u op zoek bent naar een leverancier van kunststof delen wilt u niet alleen antwoord op uw vragen, maar wilt u ook antwoorden op de vragen waar u zelf niet aandacht. Daarom geven wij bij Bufab Flos een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Dit om ervoor te zorgen dat u eindigt met het product dat daadwerkelijk het meest geschikt is. Wij hebben diepgaande technische kennis vanwege onze jarenlange ervaring. Zoekt u kunststof delen van A-merken, standaard of bewerkt volgens klantspecificaties, wij helpen u graag aan de juiste veren om een ijzersterk eindproduct te realiseren. Wij geloven in wereldwijd teamwork waarbij we onze kernwaarden inzetten om voor onze klanten de beste oplossingen neer te zetten.

Neem contact op met uw leverancier van kunststof delen

Wij komen graag met u in contact om meer te weten te komen over uw bedrijf en uw behoeften. Wij zullen u natuurlijk ook informeren over wat Bufab Flos kan betekenen voor uw bedrijf. Bufab Flos streeft ernaar om uw voorkeurspartner te worden door totaaloplossingen te leveren op basis van onze uitgebreide technische kennis en ervaring. Denk bijvoorbeeld aan kunststof delen en andere machineonderdelen en bevestigingsmaterialen. Onze oplossingen zijn ontworpen om maximale toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten, door te ontzorgen, efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten of als u er zeker van bent dat wij de juiste leverancier zijn voor uw kunststof delen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om het gesprek met u aan te gaan.

Geverifieerd door MonsterInsights