Pers- en smeeddelen

Voor persdelen en smeeddelen bent u bij Bufab Flos aan het juiste adres. Bufab Flos levert klant specifieke componenten en fasteners in alle soorten en maten, waaronder pers- en smeeddelen.

Wat zijn pers- en smeeddelen?

Pers- en smeeddelen worden vervaardigd door middel van een productieproces waarbij metaal wordt vormgegeven door middel van gelokaliseerde drukkrachten. Bij de perstechniek wordt er gebruik gemaakt van een stempelmachine die vormen uit koude metaalplaten drukt. Bij de smeedtechniek wordt het metaal verhit en door persmachines bewerkt. Pers- en smeedtechnieken worden al decennialang gebruikt om onderdelen te creëren. Traditionele producten waarin pers- en/of smeeddelen worden verwerkt zijn bijvoorbeeld keukengerei en fietsen. Sinds de industriële revolutie worden persdelen en smeeddelen echter op grote schaal gebruikt in mechanismen en machines waar bepaalde componenten hoge sterkte vereisen.

Ons assortiment aan pers- en smeeddelen

Bufab Flos geeft u echte keuzevrijheid uit een breed productaanbod en de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte pers- en smeeddelen. U heeft een onderdeel nodig dat nog niet bestaat? Op technisch gebied zijn er nauwelijks grenzen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij op de beste plaatsen inkopen en zo zorgdragen voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Wij leveren de door u gewenste persdelen en smeeddelen daarnaast in elke gewenste hoeveelheid en verpakking.

Samen maken we een ijzersterk eindproduct

Adviezen en productaanbevelingen worden helaas nogal eens gekleurd door het eigenbelang van de leverancier. Niet bij Bufab Flos. Want wij zijn niet gebonden aan een merk, producent of productietechniek. Bufab Flos geeft u een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Wij bieden u diepgaande technische kennis, gebaseerd op onze jarenlange ervaring en helpen u graag aan de juiste pers- en smeeddelen om een ijzersterk eindproduct te realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met uw leverancier van pers- en smeeddelen

Wij komen graag met u in contact om meer te weten te komen over uw bedrijf en uw behoeften. Wij zullen u natuurlijk ook informeren over wat Bufab Flos kan betekenen voor uw bedrijf. Bufab Flos streeft ernaar om uw voorkeurspartner te worden door totaaloplossingen te leveren op basis van onze uitgebreide technische kennis en ervaring. Denk bijvoorbeeld aan pers- en smeeddelen en andere machineonderdelen en bevestigingsmaterialen. Onze oplossingen zijn ontworpen om maximale toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten, door te ontzorgen, efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten of als u er zeker van bent dat wij de juiste leverancier zijn voor uw pers- en smeeddelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om het gesprek met u aan te gaan.

Geverifieerd door MonsterInsights