Stans-, buig- en laserdelen

Of u nu op zoek bent naar stansdelen, buigdelen of laserdelen voor uw product, Bufab Flos heeft altijd een passende oplossing voor u.

Breed assortiment aan stans-, buig- en laserdelen

Naast een breed assortiment aan specifieke stalen stans-, buig- en laserproducten, kunnen wij tevens op maat gemaakte ringen en plaatdelen leveren die worden geproduceerd door middel van buigtechnieken, stansen en/of laseren. Deze componenten worden bijvoorbeeld gebruikt voor het assembleren van producten die onder andere worden geproduceerd in de automotive- en machinebouwindustrie.

Levering van maatwerkcomponenten

Heeft u een onderdeel nodig dat nog niet bestaat? Op technisch gebied zijn er nauwelijks grenzen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij op de beste plaatsen inkopen en zo zorgdragen voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Indien nodig zorgen wij zelf voor mallen en hulpmiddelen en richten het proces zo in dat aan alle kwaliteitseisen kan worden voldaan. Ons kwaliteitssysteem staat er borg voor dat ook deze maatwerkcomponenten aan alle kwaliteitseisen voldoen. Wij leveren de door u gewenste stansdelen, buigdelen of laserdelen daarnaast in elke gewenste hoeveelheid en verpakking.

Bij Bufab Flos krijgt u wat voor ú het beste is

Adviezen en productaanbevelingen worden helaas nogal eens gekleurd door het eigenbelang van de leverancier. Niet bij Bufab Flos. Want wij zijn niet gebonden aan een merk, producent of productietechniek. Naast onafhankelijkheid biedt Bufab Flos u echte keuzevrijheid uit een breed productaanbod én de mogelijkheid tot levering van op maat gemaakte stans-, buig- en laserproducten.

Samen maken we een ijzersterk eindproduct

Bufab Flos geeft u een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Wij bieden u diepgaande technische kennis, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Zoekt u stans-, buig- en/of laserdelen van A-merken, van staal of roestvast staal, standaard of bewerkt volgens klantenspecificaties, wij helpen u graag aan de juiste onderdelen om een ijzersterk eindproduct te realiseren. Neem vrijblijvend contact op om te bespreken wat Bufab Flos voor u kan betekenen.

Neem contact op met uw leverancier van stans-, buig- en laserdelen

Wij komen graag met u in contact om meer te weten te komen over uw bedrijf en uw behoeften. Wij zullen u natuurlijk ook informeren over wat Bufab Flos kan betekenen voor uw bedrijf. Bufab Flos streeft ernaar om uw voorkeurspartner te worden door totaaloplossingen te leveren op basis van onze uitgebreide technische kennis en ervaring. Denk bijvoorbeeld aan stans-, buig- en laserdelen en andere machineonderdelen en bevestigingsmaterialen. Onze oplossingen zijn ontworpen om maximale toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten, door te ontzorgen, efficiëntie te verbeteren en kosten te besparen. Mocht u nog vragen hebben over onze diensten of als u er zeker van bent dat wij de juiste leverancier zijn voor uw stans-, buig- en laserdelen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om het gesprek met u aan te gaan.

Geverifieerd door MonsterInsights