Veren en draadbuigdelen

Of u nu op zoek bent naar veren of draadbuigdelen voor uw product, Bufab Flos heeft altijd een passende oplossing voor u.

Technische veren

In veel alledaagse producten zitten veren, zonder dat we dat als gebruiker meteen te zien krijgen. Denk daarbij aan de wielvering in auto’s, of het veertje in uw balpen. Metalen veren worden gebruikt in de productie van zeer uiteenlopende producten en voor verschillende doeleinden. Bufab Flos biedt een breed assortiment aan technische veren en helpt u het juiste onderdeel voor uw product te realiseren.

Draadbuigdelen

Het ontwikkelen en bewerken van draadproducten wordt gedaan voor de productie van bijvoorbeeld frames voor lampenkappen of onderdelen voor de automotive industrie. Overal waar draadbuigdelen dienen te worden gebruikt kan Bufab Flos de juiste oplossing aanbieden. Wellicht bent u geholpen met een standaard draadbuigdeel of is het nodig om een op maat gemaakt onderdeel te produceren. In beide gevallen biedt Bufab Flos uitkomst.

Levering van maatwerkcomponenten

Heeft u een onderdeel nodig dat nog niet bestaat? Op technisch gebied zijn er nauwelijks grenzen. Wij denken proactief met u mee om een efficiënt en innovatief product voor u te realiseren. Door onze jarenlange ervaring en kennis van de markt kunnen wij op de beste plaatsen inkopen en zo zorgdragen voor de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Indien nodig zorgen wij zelf voor mallen en hulpmiddelen en richten het proces zo in dat aan alle kwaliteitseisen kan worden voldaan. Ons kwaliteitssysteem staat er borg voor dat ook deze maatwerk veren en draadbuigdelen aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Samen maken we een ijzersterk eindproduct

Bufab Flos geeft u een onafhankelijk advies over praktische toepassingen en mogelijke, betaalbare alternatieven. Wij bieden u diepgaande technische kennis, gebaseerd op onze jarenlange ervaring. Of u nu stalen veren of specifieke draadbuigdelen zoekt, wij helpen u graag aan de juiste onderdelen om een ijzersterk eindproduct te realiseren. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.