DIN 933: zeskantbout met volledige metrische schroefdraad

DIN 933Als leverancier van technische componenten en samengestelde producten, kunt u bij ons ook terecht voor zeskantbouten met volledige metrische schroefdraad. Deze bouten worden ook wel tapbouten genoemd of aangeduid met de naam DIN 933. Het is een component dat wordt gebruikt in tal van toepassingen.

Waarvoor wordt de DIN 933 gebruikt?

Zeskantbouten met een volledige metrische schroefdraad kunnen voor uiteenlopende doeleinden worden ingezet. Omdat de bout volledig van schroefdraad is voorzien, kan hij helemaal worden aangedraaid. Het klembereik is hierdoor zeer sterk en volledig. Met de DIN 933 zeskantbout worden materialen muurvast gezet. De bout wordt dan ook toegepast in zeer uiteenlopende constructies en diverse branches. Zo is het een veelgebruikt bevestigingselement in de machinebouw en scheepsbouw.

Materiaal en kwaliteitsklassen DIN 933

De materialen die wij leveren zijn verkrijgbaar in verschillende materiaal- en kwaliteitsklassen. Zo kan de DIN 933 geleverd worden in RVS A2 – 70 en 80, RVS A4 –  70 en 80, verzinkt of blank staal. De kwaliteit van het staal wordt aangeven met een ISO code die u op de kop van de schroef kunt terugvinden. Wij leveren schroeven in de kwaliteitsklassen 4.6, 8.8, 10.9 en 12.9. De keuze voor het materiaal en de kwaliteit van de schroef hangt natuurlijk af van de toepassing waarvoor u de schroef wilt inzetten. Natuurlijk adviseren wij u hier graag vakkundig over.

Kostenreducerende oplossingen

Bij Bufab Flos gaan we graag samen met u op zoek naar oplossingen die kwalitatief hoogwaardig én kostenreducerend zijn. Om dit te kunnen realiseren denken wij al met u mee over productoplossingen vanaf de tekentafel. Onze toegevoegde waarde schuilt niet in het enkel leveren van componenten zoals de DIN 933. Wij leveren meerwaarde aan onze klanten door onze uitgebreide dienstverlening daaromheen. Zo denken wij niet alleen met u mee over de technische aspecten van verbindingselementen, maar kunnen wij u ook op het gebied van kwaliteitscontroles, assemblagewerkzaamheden en logistieke services volledig ontzorgen.

Contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met u in zodat we kunnen bekijken hoe we u het best van dienst kunnen zijn, bijvoorbeeld met de inzet van de DIN 933 zeskantbout.

Tip: bekijken ook de DIN 912 en DIN 985.