Draadstang (DIN 975)

Een draadstang, ook wel een draadeind genoemd, is een koploos bevestigingsartikel gemaakt van verschillende materialen. De draadstang (DIN 975) is over de gehele lengte voorzien van metrisch schroefdraad. Hierdoor is een draadstang uitermate geschikt om in de buitenlucht te gebruiken. Het technische component verliest niets van zijn waarde en kracht in vochtige omstandigheden. Als leverancier van technische bevestigingsmaterialen en kleine technische componenten kunt u bij Bufab Flos terecht voor draadstangen in alle soorten en maten.

Draadstang verbindt

Een draadstang wordt gebruikt om twee of meer objecten met elkaar te verbinden. Bijvoorbeeld voor het maken van stevige hang- of draagconstructies aan deuren, wanden, muren en plafonds. Op beide uiteinden van de draadstang kan een passende bout, ring of moer worden geschroefd.

Kostenbesparende totaaloplossing

De standaardafmeting van een draadstang is 1 meter. Bij Bufab Flos denken wij in kostenbesparende totaaloplossingen, zodat u keus heeft uit verschillende maten. Draadstangen zijn bij ons verkrijgbaar in drie verschillende lengten: 1, 2 en 3 meter. Een draadstang kunnen we naar wens voor u altijd inkorten. Wij zorgen er altijd voor dat u een op maat gemaakte draadstang ontvangt.

Totaalleverancier Bufab Flos

Bufab Flos is totaalleverancier van al uw technische componenten zoals bevestigingsmaterialen. Met onze technische kennis op het gebied van productoplossingen realiseren wij graag samen met u een ijzersterk eindproduct, zoals de DIN 975. Onze technische specialisten denken graag met u mee. Voornamelijk onze dienstverlening daaromheen is wat Bufab Flos uniek maakt. Bekijkt u eens onze services op het gebied van kwaliteit, assemblage en logistiek en lees op deze pagina alles over onze werkwijze om meer te weten te komen over de toegevoegde meerwaarde van Bufab Flos.

Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen zodat wij samen met u de mogelijkheden kunnen bespreken.