Huishoudelijk medewerker

Bedrijfsinformatie

FLOS BV in Eindhoven is gespecialiseerd in de toelevering van bevestigingsmaterialen, technische producten en logistieke dienstverlening. Voor een brede kring van opdrachtgevers zijn wij zowel op technisch als op logistiek terrein een gewaardeerde partner. We adviseren onze opdrachtgevers bij technische vragen en problemen. Of het nu gaat om componenten, of bevestigingsmateriaal (fasteners) van A-merken, van staal of roestvrij staal, normdelen, standaard of bewerkt volgens klantenspecificaties; FLOS BV is een partner die meerwaarde biedt aan haar klanten in de vorm van zorgen- en kostenbesparende totaaloplossingen. Tevens kopen we voor hen de materialen in en verzorgen o.a. het voorraadbeheer en het transport. Dat doen we volgens een helder principe: afspraak is afspraak.

Ter uitbreiding van ons assemblageteam zijn wij op zoek naar een:

Huishoudelijk medewerker

Takenpakket:

Alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden in oa: kantoren, kantine, sanitaire ruimtes.

 

Functie-eisen:

  • Je bent 4 x 3 uur per week beschikbaar, in ieder geval op dinsdag- en donderdagochtend.
  • Je bent flexibel inzetbaar bij afwezigheid collega’s.
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je bent een aanpakker met een hands-on-mentaliteit en hebt een flexibele werkhouding.
  • Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Eindhoven.

 

Arbeidsvoorwaarden:

  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket.
  • Een prettige werksfeer in een enthousiast team.

 

Kernvoorwaarden

We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze medewerkers. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

 

Wat hebben wij te bieden?

  • Een zelfstandige, uitdagende functie in een modern bedrijf (ca. 100 medewerkers).
  • Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een prettige werksfeer in een enthousiast team

 

Heb je interesse?

Stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV naar:
FLOS BV, t.a.v. afdeling Personeelszaken, personeelszaken@flos.nl.
Wil je meer informatie, neem dan contact op met Ton Bennenbroek, Production Manager, telefoon: 06-18512037.

 

Acquisitie door externe partijen n.a.v. deze advertentie is NIET gewenst. Er wordt NIET op ingegaan, dus wij willen u dringend verzoeken dit te respecteren.

 

De tekst in deze vacatureadvertentie is auteursrechtelijk beschermd eigendom van FLOS BV. Gebruik, verspreiding en verdere openbaarmaking van de advertentie zonder uitdrukkelijke toestemming van FLOS BV is niet toegestaan en dat geldt expliciet voor gebruik door werving- en selectiebureaus welke niet rechtstreeks handelen in opdracht van de FLOS BV. Reacties naar aanleiding van werving door niet-opdrachtnemers van FLOS BV worden niet in behandeling genomen.