Inserts / inzetschroefdraad

InsertsBufab Flos is leverancier van componenten en samengestelde producten. Inserts, in het Nederlands ook wel inzetschroefdraad genoemd, kunnen door Bufab Flos in verschillende uitvoeringen worden geleverd.

De voordelen van Inserts

Met een insert kunt u een beschadigde schroefdraad ‘vernieuwen’ of een bevestiging met hogere uittrekwaarde creëren. De grove schroefdraad zorgt voor deze hoge uittrekwaarde en maakt inserts geschikt voor zware toepassingen. Daarnaast is dit component zeer geschikt voor constructies die regelmatig gedemonteerd moeten worden. Inserts kunnen namelijk gemakkelijk vervangen worden zonder dat dit voor schade zorgt aan de constructie. Het regelmatig in- en uit elkaar halen van elementen is met de inzet van dit onderdeel dus geen enkel probleem.

Soorten en maten

Inserts zijn verkrijgbaar in tal van soorten en maten. Inserts kunnen worden geleverd in standaard staal blank, staal verzinkt, RVS A2 en RVS A4. Desgewenst kunnen inserts zelfs van koper, messing of kunststof worden vervaardigd. Ook kunnen inserts worden gebruikt in zeer veel verschillende materialen, zoals kunststof, hout en aluminium. Afhankelijk van de toepassing bekijken we graag welke inzetschroefdraad het best aansluit. Onze technische specialisten adviseren u hier graag vakkundig over.

Technische kennis, uitmuntende kwaliteit, assemblage en logistieke services
Bufab Flos is totaalleverancier van al uw (technische) componenten. Inserts kunnen bij ons in grote aantallen worden besteld. Onze toegevoegde waarde zit hem echter in onze complete dienstverlening hier omheen.

Onze technische specialisten denken graag met u mee over de beste productoplossing en adviseren u volledig merkonafhankelijk. De kwaliteit van onze producten wordt bij Bufab Flos altijd uitvoerig gecontroleerd zodat u blindelings kunt vertrouwen op onze componenten. Tot slot zetten we graag nóg een stapje extra door het verzorgen van (sub)assemblages en het leveren van onze producten op de door u gewenste locatie.

Contact

Bent u op zoek naar een partner voor al uw (technische) componenten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Samen met u gaan we graag op zoek naar de beste productoplossing, bijvoorbeeld met behulp van de inzet van inserts. We plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken.