Inslagmoer

InslagmoerEen inslagmoer is een speciaal type moer die bekend staat door zijn weerhaken. Een dergelijke moer wordt ingezet om een bout of draadeind te bevestigen aan hout. Bufab Flos is leverancier van kleine technische componenten. Wij leveren inslagmoeren voor uw producttoepassing en adviseren u op dit gebied graag vakkundig.

Metrische verbindingen in hout

Hout is een zacht materiaal. Bij het leggen van een metrische verbinding in hout wilt u voorkomen dat de schroef door het hout heen wordt getrokken. De weerhaken van de inslagmoer zorgen hiervoor. Zij voorkomen dat de moer meedraait als de bout aan de andere zijde wordt aangedraaid. Daarnaast biedt deze moer ook nog een ander voordeel. In tegenstelling tot ‘gewone’ moeren steekt er bij de inslagmoer niets uit aan de andere kant van het hout.

Toepassingen inslagmoeren

De unieke eigenschappen van de inslagmoer maken dit bevestigingselement uitermate geschikt voor meubels. Het constructie element wordt dan ook veelvuldig gebruikt voor het bevestigen van handgrepen, scharnieren en sluitingen. Voor het bevestigen van de moer wordt een gat voorgeboord waar de moer in wordt geslagen. Hierna wordt de bout hierin gedraaid.

Unieke dienstverlening van Bufab Flos

Heeft u inslagmoeren nodig voor uw productoplossing? Bufab Flos levert ze graag aan u. Daarbij beperken wij ons niet alleen tot het leveren van deze moeren, wat ons uniek maakt is juist onze dienstverlening daaromheen. Onze technisch specialisten denken graag met u mee vanaf de tekentafel om tot de productoplossing te komen die voor u het meest geschikt is.

Assembleren en/of verpakken

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het assembleren en/of verpakken van producten. Zo maken inslagmoeren vaak onderdeel uit van bevestigingspakketten die wij samenstellen voor doe-het-zelf meubelzaken. De moeren, al dan niet als onderdeel van een bevestigingspakket, leveren wij vervolgens graag op de door u gewenste locatie.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar inslagmoeren of wilt u meer weten over onze unieke dienstverlening? Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en bekijken graag wat we voor u kunnen betekenen.