Internal Sales Medewerk(st)er (Fulltime)

Bedrijfsinformatie

Bufab Flos BV in Eindhoven is gespecialiseerd in de toelevering van bevestigingsmaterialen, technische producten en logistieke dienstverlening. Voor een brede kring van opdrachtgevers zijn wij zowel op technisch als op logistiek terrein een gewaardeerde partner. We adviseren onze opdrachtgevers bij technische vragen en problemen. Of het nu gaat om componenten, of bevestigingsmateriaal (fasteners) van A-merken, van staal of roestvrij staal, normdelen, standaard of bewerkt volgens klantenspecificaties; Bufab Flos BV is een partner die meerwaarde biedt aan haar klanten in de vorm van zorgen- en kostenbesparende totaaloplossingen. Tevens kopen we voor hen de materialen in en verzorgen o.a. het voorraadbeheer en het transport. Dat doen we volgens een helder principe: afspraak is afspraak.

Ter uitbreiding van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een:

Internal Sales Medewerk(st)er (Fulltime)

Functieomschrijving:

Als Internal Sales Medewerk(st)er ben je onderdeel van de gelijknamige afdeling Internal Sales. Het team bestaat op dit moment uit 14 binnendienst collega’s waarvan 11 zich met name focussen op klantcontact, relatiebeheer en ordermanagement. De overige 3 richten zich op het bedienen van de klanten waar onze VMI oplossingen (geautomatiseerd voorraadbeheer) worden toegepast. Jij voegt je bij de eerste groep en bent hiermee het centrale aanspreekpunt voor een aantal van onze klanten. Op basis van (aan)vragen informeer je hen over onder andere onze producten, de specificaties, toepassingsmogelijkheden, levertijden en prijzen. Je durft daadkrachtig te inventariseren en middels oplossingsgerichte adviezen weet je onze meerwaarde uit te lichten en te vertalen naar orders. Hierbij verzorg je zelf de offertes alsook de opvolging hiervan. Ook het ordermanagementproces regisseer jij van A t/m Z. Zo stem je op actieve wijze en doorlopend de voortgang af met collega’s van betrokken afdelingen als Inkoop, Assemblage en Techniek. Op die manier zorg jij ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de actuele status waarover je jouw klanten op proactieve wijze informeert.

Ondanks de waan van de dag blijf jij altijd alert op verbetermogelijkheden, onder meer voor wat betreft processen en het constructief samenwerken. Vanuit jouw positie rapporteer je aan de ‎Business Development Manager.

 

Functie-eisen:

Onze ideale kandidaat combineert tenminste een afgeronde commerciële (technische) opleiding op MBO-4 niveau met 3+ jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Echter, het niveau van deze functie maakt deze ook uitermate geschikt voor een commercieel (technische) HBO-er met 1 à 2 jaar werkervaring. In beide gevallen vinden wij het belangrijk dat jij:

  • Een professionele teamspeler bent die actief de samenwerking op zoekt met collega’s.
  • Beschikt over aantoonbare technische affiniteit en bereid bent je te verdiepen in de markt en onze producten / oplossingen.
  • Een volwaardige gesprekspartner bent voor onze klanten. In het verlengde hiervan ben je oprecht geïnteresseerd, kun je goed luisteren en communiceren en weet je jouw klanten op servicegerichte wijze te voorzien van de beste oplossingen.
  • Besluitvaardig, resultaatgericht en stressbestendig bent.
  • Handig bent met diverse bedrijfssoftware en MS Excel.
  • De Nederlandse en Engelse taal beheerst in woord en geschrift.

 

Arbeidsvoorwaarden:

Wat bieden wij? Allereerst, een zelfstandig en uitdagende functie in een modern bedrijf (ca. 100 medewerkers). Binnen onze internationale, gedreven en collegiale werkomgeving bieden wij veel vrijheid en ruimte voor initiatieven, persoonlijke ontwikkeling en groei. We hebben loyaliteit, flexibiliteit en doorgroeimogelijkheden hoog in het vaandel staan. Verder kennen we goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je o.a. denken aan:

  • Een 39-urige werkweek in dagdienst (op vrijdag tot 15.30 uur).
  • Goed arbeidsvoorwaardenpakket.
  • Een prettige werksfeer in een enthousiast team.

 

Kernwaarden:

We vinden niet alleen onze dienstverlening aan klanten belangrijk, maar ook dat we een prettige werkomgeving creëren voor onze medewerkers. Creativiteit en werkplezier staan bij ons centraal en we hechten grote waarde aan persoonlijke relaties met klanten. We geloven dat echte aandacht voor mensen leidt tot betere dienstverlening en een verdere verhoging van de kwaliteit. Onze kernwaarden zijn: proactief, klantgericht, teamwork, flexibel en creatief, partnership, afspraak is afspraak en gedrevenheid.

 

Heb je interesse?

Stuur dan je schriftelijke sollicitatie met CV naar: Bufab Flos BV, t.a.v. afdeling personeelszaken, mail: personeelszaken@flos.nl

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Robert Broekman, hoofd Internal Sales, telefoon: +31 (0)40 255 87 11 of +31 (0)6 18 74 70 83.

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie is niet gewenst. Er wordt niet op ingegaan, dus wij willen u dringend verzoeken dit te respecteren.

 

De tekst in deze vacatureadvertentie is auteursrechtelijk beschermd eigendom van Bufab Flos BV. Gebruik, verspreiding en verdere openbaarmaking van de advertentie zonder uitdrukkelijke toestemming van Bufab Flos BV is niet toegestaan en dat geldt expliciet voor gebruik door werving- en selectiebureaus welke niet rechtstreeks handelen in opdracht van de Bufab Flos BV. Reacties naar aanleiding van werving door niet-opdrachtnemers van Bufab Flos BV worden niet in behandeling genomen.