Machineonderdelen: Bufab Flos leverancier van technische componenten

MachineonderdelenBufab Flos is een belangrijke leverancier van componenten aan de machine industrie. Alle componenten voor machines kunnen door Bufab Flos worden geleverd en zelfs worden geassembleerd. We verzorgen binnen ons gevarieerde klantenbestand componenten voor verschillende organisaties binnen de machine industrie. Organisaties als Miedema en KUHN mogen wij tot ons klantenbestand rekenen.

Vertrouwen op technische nauwkeurigheid

Componenten leveren aan de machine industrie betekent precisiewerk. Daarom is een betrouwbare partner van groot belang. Het is belangrijk de juiste balans te vinden tussen kwaliteit, duurzaamheid en de uiteindelijk kostprijs van het product. Een machine die niet kan draaien in verband met een defect kan op hoge kosten jagen. Tegelijkertijd wil je de uiteindelijke kostprijs van het product natuurlijk wel aantrekkelijk houden. Bufab Flos gaat graag samen met u op zoek naar de juiste balans tussen deze  elementen.

Tip: Bufab Flos levert componenten voor een eiersorteermachine waarmee 216.000 eieren per uur kunnen worden gesorteerd. Lees hier de klantcase!

Meedenken vanaf de tekentafel

Wij staan bekend als een betrouwbare partner op het gebied van kwalitatief hoogwaardige machineonderdelen. Daarbij is het leveren van de juiste componenten maar één aspect van onze dienstverlening. Onze toegevoegde waarde schuilt juist in de dienstverlening hieromheen. We leveren de componenten niet alleen aan, maar denken met onze diepgaande technische kennis al met u mee vanaf de tekentafel.

Betrouwbare componenten

Wanneer we samen met u hebben bekeken welke componenten benodigd zijn voor uw machine, schakelen wij ons uitgebreide partnernetwerk in om de onderdelen te verzamelen. Alle componenten die wij leveren zijn van hoge kwaliteit. Dat vinden we belangrijk, want zeker in de machinebouw is de keuze voor betrouwbare componenten met een hoge nauwkeurigheid essentieel. We onderwerpen onze componenten dan ook aan een strenge kwaliteitskeuring. Op deze manier kunnen we de kwaliteit van onze machineonderdelen continu garanderen.

Specialisatie in industriële, agri en maritieme machinebouw

Machineonderdelen zijn de letterlijke bouwstenen van onze industrie. Bufab Flos gaat graag met u op zoek naar slimme oplossingen om de kostprijs te reduceren en de kwaliteit hoog te houden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemt u gerust contact met ons op. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.