Micro schroeven: zeer kleine bevestigingselementen

Micro schroeven, mini schroeven of microscrews zijn kleine schroeven die voor tal van toepassingen worden ingezet. Bufab Flos is leverancier van componenten in alle soorten en maten. In ons aanbod vindt u grote schroeven voor zware industriële toepassingen, maar ook extreem kleine schroeven die bijvoorbeeld verwerkt kunnen worden in sieraden en elektronica.

Micro schroeven als bevestigingselement

Micro schroevenBij micro schroeven denkt men vaak aan de modelbouw. Toch is dit niet de enige branche waarin deze kleine schroeven toegepast worden. Kleine bevestigingselementen zijn terug te vinden in tal van producten. Denk hierbij aan elektronica zoals smartphones, tablets en laptops, maar ook aan kleine mechanismen voor chipmachines, nano- en precisiesystemen.

Tip: lees onze case ‘Mechanische componenten voor mechatronica’.

Micro schroeven in grote aantallen

Bufab Flos richt zich niet op consumenten. Onze micro schroeven worden dan ook enkel in groten getale geleverd. In het leveren van bevestigingsmaterialen schuilt echter niet onze toegevoegde waarde. Wij ontfermen ons graag over het volledige productieproces om u zo compleet mogelijk te kunnen ontzorgen. Wist u dat wij ook het technisch ontwerp, de kwaliteitscontrole, assemblage en levering op ons kunnen nemen? Wij zijn in staat halffabricaten te assembleren en leveren uw producten vervolgens op een locatie naar keuze.

Laat u adviseren door Bufab Flos

Bent u op zoek naar micro schroeven voor uw product en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bekijken graag of we met onze dienstverlening uw total cost of ownership (TCO) kunnen verlagen terwijl we u gedurende het hele productieproces ontzorgen.