De voordelen van onze fusie voor u

Als Bufab Flos zijn we sinds 1 januari één krachtige leverancier van technische componenten, assemblage delen en fasteners. Met een actief productaanbod van ongeveer 140.000 c-parts en componenten. Onze fusie is ook gunstig voor u. Bekijk in een minuut wat de voordelen van onze fusie voor u zijn.

Meer zekerheid van levering in minder zekere markt

Dankzij een uitbreiding van ons magazijn met vijftig procent kunnen we u nog meer ruimte voor uw ‘eigen’ voorraad bieden. Dit geeft u meer zekerheid van levering.

Tachtig procent van onze voorraad bestaat uit producten specifiek voor één klant. Van dit deel is zeker dat dit niet aan andere afnemers wordt geleverd. Wij houden speciaal voor u voorraad aan. Dit leveren we precies op het moment dat u het wilt hebben. Pas na levering vragen wij om betaling.

Ons uitgebreide magazijn biedt ruimte voor het brede scala producten dat u nodig heeft. Dit is een geruststellende gedachte in tijden waarin levering onzeker is, met een vraag die het aanbod vaak overtreft.

Dienstverlening met dubbele denkkracht

Dankzij het samengaan is onze kennis en expertise verdubbeld. Via ons heeft u toegang tot de denkkracht van experts in 28 landen: een netwerk van specialisten uit diverse disciplines. Zij hebben ervaring met zo’n 3.000 leveranciers uit maar liefst 70 landen.

Deze denkkracht staat tot uw beschikking. U kunt uw vragen voorleggen aan een cross-functioneel team met bijvoorbeeld inkopers, techneuten en specialisten in productgroepen. Zo krijgt u een exact beeld van wat er te koop is in de markt. Of hoe u tot een voor u ideale oplossing kunt komen, bijvoorbeeld het onderbrengen van diverse producten bij één leverancier.

Meer mogelijkheden voor op maat dienstverlening

Onze dienstverlening biedt u nu het beste van de werelden van Bufab en Flos. Zo kunnen alle klanten profiteren van onze kwaliteitskeuringen. Hetzelfde geldt voor onze eigen, inhouse productie. Daardoor kunnen wij uw producten volledig op de manier van uw voorkeur leveren. Denk aan subassemblages, kits en verpakkingen in de aantallen die u wenst.

Ook voor uw voorraadmanagement bieden we u nu nog meer mogelijkheden. Denk aan vendor managed inventory-systemen met bakken die wij voor u aanvullen: kanban of two-bin. Ons team dat dit verzorgt, is uitgebreid. Zodat u altijd kunt kiezen voor het voorraadmanagement dat het beste bij u past, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onverwachte tekorten. Wij monitoren uw onderstroom producten, ook als u dat zelf niet doet.

Onze ambitie: een partner in levering zijn die naadloos aansluit op uw productieproces. Wij ontzorgen u, zodat u zich kunt focussen op waar u het beste in bent: machines bouwen.

Meer opties voor logistieke diensten

Een terrein waarop wij u meer te bieden hebben is logistiek. Wij kunnen u nu diverse nieuwe mogelijkheden bieden voor logistieke diensten. Wij bedienen u zoveel mogelijk op maat. Denk hierbij aan just in time delivery en levering bij point of use. Of verpakkingen die we naar uw wens voorzien van labels, zodat de producten gemakkelijk te verwerken zijn.

Wij werken met eigen vervoermiddelen en chauffeurs. Bij alle partners met wie we logistiek samenwerken, komen wij met eigen personeel. Zodat u te maken heeft met vertrouwde contactpersonen op uw werkvloer.

Maak met ons de afspraak die het beste bij u past, maar altijd met vaste aanlevermomenten en vaste gezichten.