Visie

Wellicht let u bij de inkoop van componenten alleen op de kostprijs van het artikel. In onze visie doet u zichzelf daarmee tekort. Wat telt is de integrale kostprijs. Die omvat ook alle uren en kosten die zijn gemoeid met het selecteren van leveranciers, het offerte- en orderproces, de controle, opslag en interne distributie van aangeleverde goederen en de kosten van alle mensen en ruimtes die hieraan besteed zijn.

Verlaging van uw integrale kostprijs (Total Cost of Ownership)

Wij durven gerust te stellen dat u met FLOS integraal goedkoper uit bent! Want FLOS levert uw componenten op de afgesproken tijd, op de juiste plaats, in de gewenste verpakking, met de juiste kwaliteit en tegen minder kosten. Tel maar eens op wat het u oplevert als u de bestellingen, controle, handling, opslag en distributie van de goederen niet meer zelf hoeft te doen. Bijvoorbeeld door FLOS op vaste tijdstippen rechtstreeks aan de productielijn te laten leveren. Behalve voor logistieke oplossingen kunt u bij FLOS terecht voor technische kennis en adviezen, de ontwikkeling en vervaardiging van maatproducten en eventueel assemblage. Allemaal activiteiten waarmee u tijd en kosten uitspaart.

Rendement vergroten

Door met effici├źnte totaaloplossingen op uw behoeften in te spelen, maakt FLOS het u gemakkelijk en helpt zij uw rendement te vergroten. Wij rekenen graag voor u uit hoeveel tijd, geld en moeite uw bedrijf kan besparen met een op uw behoeften toegesneden totaaloplossing van FLOS. Neemt u gerust contact met ons op. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden.