Spaanplaatschroeven

SpaanplaatschroevenBufab Flos levert RVS spaanplaatschroeven van hoge kwaliteit. In ons brede assortiment vindt u alle denkbare maatvoeringen, waardoor we voor iedere toepassing een geschikte spaanplaatschroef kunnen leveren.

Voordelen

Spaanplaatschroeven hebben doorgaans een scherpe punt en zijn voorzien van een grove schroefdraad. Op deze manier draaien ze relatief gemakkelijk in hout en is voorboren vaak niet nodig. Spaanplaatschroeven zijn bij Bufab Flos verkrijgbaar in alle denkbare uitvoeringen. Dit maakt de schroef geschikt voor tal van toepassingen. Afhankelijk van het product waarvoor u de schroef nodig heeft, leveren wij deze in de juiste lengte, de juiste dikte en met de juiste schroefdraad. Daarnaast kan ook de kop van de schroef naar wens worden aangepast. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verzonken torx spaanplaatschroef of een kruisbolcilinderkop. De keuze voor de kop van de schroef hangt natuurlijk af van het product waarvoor u de schroef wilt gebruiken.

Advies

Omdat er zoveel verschillende soorten spaanplaatschroeven geleverd kunnen worden, voorzien onze technische productspecialisten u graag van vakkundig advies. Samen met u bekijken we graag aan welke eisen de schroef moet voldoen en stellen we de juiste variant voor u samen. Vaak zijn spaanplaatschroeven direct uit voorraad leverbaar, maar het behoort ook tot de mogelijkheden de schroef op maat te laten produceren.

Kwaliteit

Alle spaanplaatschroeven die wij leveren voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze schroeven worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardig RVS. Indien nodig kunnen de schroeven worden voorzien van een beschermende coating. Omdat spaanplaatschroeven gemakkelijk verkrijgbaar zijn loopt de kwaliteit sterk uiteen. Goedkope spaanplaatschroeven kunnen afbreken of de kop wordt gemakkelijk dolgedraaid. De spaanplaatschroeven van Bufab Flos concurreren niet op prijs, maar de kwaliteit van onze producten staat buiten kijf.

Contact

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardige spaanplaatschroeven? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te verkennen.