Technische veren

Technische verenDrukveren, trekveren, veerringen of torsieveren? Als leverancier van kleine technische componenten kunt u ook voor technische veren bij ons terecht. Onze specialisten denken graag met u mee. Met de inzet van componenten zoals veren komen we graag tot de productoplossing die het beste bij u past.

Technische veren in zowel simpele als complexe toepassingen

Veren zitten in veel producten verwerkt, vaak zonder dat u dit doorheeft. Veerkracht uit gewikkeld draad wordt toegepast in alledaagse producten zoals wasknijpers, maar ook in zware industriële toepassingen vervullen technische veren een belangrijke rol. Onze technische specialisten kunnen u – zowel bij simpele als meer complexe vraagstukken waarbij vering aan de orde is – vakkundig adviseren.

Tip: bekijk ook eens onze pagina over de torsieveer!

Veren en draadbuigdelen voor u op maat gemaakt

Wanneer wij met u meedenken over een geschikte productoplossing, beperken wij ons niet tot de inzet van gestandaardiseerde technische veren. Heeft u een onderdeel nodig dat nog niet bestaat? Op technisch gebied zijn er nauwelijks grenzen. Indien nodig kunnen veren of draadbuigdelen zelfs voor u op maat worden gemaakt.

Wat samenwerken met Bufab Flos uniek maakt

Met onze technische kennis op het gebied van veren en productoplossingen realiseren wij graag samen met u een ijzersterk eindproduct. Onze meerwaarde schuilt echter niet alleen in het meedenken over en het ontwikkelen en leveren van technische veren. Voornamelijk onze dienstverlening daaromheen is wat Bufab Flos uniek maakt. Bekijkt u eens onze services op het gebied van kwaliteit, assemblage en logistiek en lees op deze pagina alles over onze werkwijze om meer te weten te komen over de toegevoegde waarde van Bufab Flos.

Soorten technische veren? Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar technische veren of zoekt u een partner om met u mee te denken over de juiste productoplossing? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bekijken we graag wat we voor u kunnen betekenen.