Assemblage

Bufab Flos verzorgt (sub)assemblages en biedt op deze manier een unieke totaaloplossing. Doordat u ook de assemblagewerkzaamheden aan ons kunt uitbesteden, wordt een zo hoog mogelijke efficiëntie en een zo laag mogelijke integrale kostprijs gerealiseerd.

Toeleveren op hoog niveau

Doordat we naast losse componenten ook (sub)assemblages verzorgen, kunnen wij toeleveren op een zeer hoog niveau. Een gemotiveerd team vaste assemblagemedewerkers richt zich voortdurend op het zo efficiënt mogelijk assembleren van producten. Met behulp van mallen, hulpmiddelen en eenduidige werkinstructies wordt het proces zo efficiënt mogelijk ingericht, terwijl er tegelijkertijd aan alle kwaliteitseisen wordt voldaan.

Complete dienstverlening

Klant specifieke wensen staan centraal bij het assembleren van componenten. Zowel eenvoudige als complexe samenstellingen kunnen bij Bufab Flos worden gerealiseerd; ongeacht de grootte van de serie. Ook kunnen wij het specifiek verpakken van een assortiment onderdelen verzorgen. Verpakken in een set, CKD-pakketten, kitting, en andere varianten van klant specifieke oplossingen. Uiteraard voorzien van een klant specifieke labeling.

Produceren, assembleren en labelen

Bij Bufab Flos onderscheiden we ons van onze concurrenten doordat we niet alleen losse onderdelen toeleveren, maar deze ook assembleren, verpakken en labelen. Wij leveren deze geassembleerde onderdelen vervolgens just-in-time op de juiste locatie in het productieprocess. Zo realiseert uw organisatie een tijdsbesparing op het gebied van assemblage en reduceert u overtollige handelingen zoals het lopen en zoeken naar onderdelen. Dit resulteert in meer productiviteit van de werknemers met een positieve impact op de Total Cost of Ownership van uw producten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden!