Kwaliteit

De producten en processen van Bufab Flos worden door kwaliteitsengineers en -managers continu onderworpen aan kwaliteitscontroles. Door de continue bewaking van de kwaliteit in de gehele keten, leveren wij een constante productkwaliteit waar we trots op zijn.

Minimale marges: maximale uitdaging

Bufab Flos is een belangrijke leverancier van de automotive industrie. De minimale marges die gehanteerd worden voor producten in deze branche, zorgt ervoor dat wij de lat altijd hoog leggen. Componenten waarbij de marges liggen op 10 parts per million (ppm), kunnen zonder problemen door Bufab Flos worden verzorgd.

Kwaliteitscertificaten

Om zekerheid te bieden op het gebied van kwaliteit, hanteren wij diverse procedures en methodes om aan te kunnen tonen dat onze processen beheerst zijn. Bufab Flos is gecertificeerd volgens de internationale kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001. Daarnaast hanteren we op verzoek het Production Part Approval Process (PPAP) en verloopt onze klachtenbehandeling volgens de 8D-probleemoplosmethode. Tot slot voeren wij diverse risicoanalyses uit waaronder de Failure Mode and Effects Analysis (FMEA) om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Moderne meetapparatuur

Met behulp van moderne meetapparatuur worden producten op de kleinst mogelijke afwijkingen gecontroleerd voordat ze worden vrijgegeven voor assemblage of worden uitgeleverd aan de klant. De meetkamer van Bufab Flos is voorzien van diverse meet- en testapparaten, zoals een 3D-meetmachine, hardheidsmeter, laagdiktemeter en allerlei specifieke kalibers en handmeetgereedschappen. De kwaliteitscontrole is altijd een vast onderdeel van ons toeleverproces.

Zekerheid op het gebied van processen en producten

Bufab Flos biedt u zekerheid op het gebied van processen en producten. En dat is wel zo fijn, aangezien onderdelen van onvoldoende kwaliteit nadelige gevolgen kunnen hebben voor uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan downtime en vertragingen in productie. Beide uiterst nadelig ten aanzien van de Total Cost of Ownership van uw producten.

Kwaliteitsbewaking en -garanties door Bufab Flos maakt het voor u mogelijk om 100% te focussen op het optimaliseren van productieprocessen. Wilt u meer weten over de manier waarop wij onze kwaliteit waarborgen? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

TUV ISO 9001 FLOSPaccar 10 ppm FLOS